Nieuws

Seizoen 2013-2014

 

Zondag 14 oktober t/m zaterdag 27 oktober top teamweek en trainingsweek Kaprun.

Wij gaan weer lekker trainen in Kaprun. Zondag middag zijn wij in het huis van Sigi iin Eben aangekomen. Er lag nog geen sneeuw in Kaprun maar toen wij zondag op weg gingen vanuit Nederland begon het wel met sneeuwen. Maandag was Kaprun nog niet open. Wij hebben die dag verschillende oefeningen en conditie training gedaan. De hele dag heeft het in Kaprun en ook in Eben gesneeuwd. Dinsdag mochten wij voor het eerst in Kaprun mogen skiën. Er lag wel een halve meter nieuwe sneeuw. Dat was geweldig! De hele ochtend hebben wij lekker in de dikke sneeuw geskied. Ook woensdag en donderdag hebben wij nog met de reuzenslalom ski's in de lekkere dikke sneeuw kunnen skiën. Vrijdag en zaterdag werd de sneeuw ietsje minder want het was toch wat te warm. Zondag hebben wij een rustdag gehad en een beetje in de bergen gewandeld.

Vrijdag 20 september t/m zondag 22 september 2012 Belofteweekend

Vrijdag om 13:00 zijn wij vanaf Badhoevedorp vertrokken naar Landgraaf. Om ongeveer 17:00 zijn wij aangekomen waarna de kamers zijn ingedeeld. Ik zat samen met Roy en Youri op de kamer. Daarna hebben wij lekker gegeten in het restaurant en zijn wij vroeg naar bed gegaan. Zaterdag hebben wij na het ontbijt geskied vanaf 8:00 tot 11:00. Het ging erg lekker. Na de lunch zijn wij gaan Mountainbiken. Ook dat was super leuk. Aan het eind van de middag hebben wij weer geskied (palen en vrij skiën). Voordat wij het wisten moesten wij alweer aan het avondeten en om 20:00 naar bed. Zondag hebben wij een slalom wedstrijd op tijd geskied en daarna nog weer gemountainbiket. Wij waren 's avonds niet al te laat weer in Badhoevedorp. Al met al een super leuk weekend dat wel heel snel voorbij is gegaan.

 

Seizoen 2011-2012

10 maart 2012

Ik ben vanaf 9 februari tot en met 3 maart weer in Oostenrijk geweest. Wij hebben de eerste twee weken super getraind in Eben en Muhlbach. De laatste week hadden wij vooral wedstrijden. Maandag een puntenwedstrijd Reuzenslalom in Zauchensee. Hier ben ik vierde geworden. Dinsdag hebben wij de NJK reuzenslalom gedaan waar ik op de vijfde plaats terecht ben gekomen. Op woensdag hebben wij een Kids Cup combiwedstrijd gedaan. Hier skiede ik een derde plaats. Helaas ben ik op de NJK slalom op vrijdag gevallen. Al met al toch een heel goede resultaten behaald!

 

11 december 2011

Ik ben de afgelopen week op speedkamp in Oostenrijk geweest met de beloften. Wij hebben daar super G geskied. Dat was top!! Op 8 december heb ik daar ook mijn 11e verjaardag gevierd.

Groetjes Sergey